Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is az a reflexzóna-terápia ?

 

Hogyan lehet általa vissza állitani még az elveszettnek hitt egészséget is ? Avagy talpunk, mint szerveink egészségének tükörképe.
A reflexológia kínai eredetű, közel 5000 éves gyógymód, de a régészeti leletek szerint az ókori Egyiptomban is ismerték a módszert, aztán mintha feledésbe merült volna. Reneszánszát 1913-tól éli: ekkor kezdte alkalmazni egy amerikai fül-orr-gégész, William Fitzgerald, aki zónaterápiának nevezte el. Az agy ami az ingereket felveszi és továbbadja a legnagyobb hiányt szenvedő szervünkhöz. Ezért talpmasszázzsal nagyon rossz dolgot nem lehet csinálni, mert az ingerlés először az agyba megy, és onnan mennek tovább a szervekbe. Gyógyító terápia az orvoslásban, ma már elfogadott gyógymód. A láb elveszítette az önerősítését, hogy cipőbe kényszeríttették. A láb az a szervünk, amelyik elkísér a sírig. Hogy az életünk terén milyenek vagyunk, azt a járásunk megmutatja. Mit árul el a talpunk ?
Talpunk olyan, mint szervezetünk kicsinyített tükőrképe: vagyis minden szervnek meg van rajta a pontos helye, melyeken keresztül képes vagyok hatni az adott szervre. A masszázs hatása abban rejlik, hogy a megfelelő talppont nyomásával, /akupresszúra/ illetve masszírozásával az energiatesten keresztül alakul ki kapcsolat a talppont és a szerv között és a masszázzsal feloldhatóak az energiablokkok. Igy a szervezet számára ismét megadjuk a lehetőséget öngyógyító képességének kifejtésére.

 


 


 

Most pedig nézzük meg a gyógyulás menetét :
Legelső lépés vagyis maga az első alkalom az ÁLLAPOTFELMÉRÉS, vagy más szóval talpreflexzóna-diagnosztika, melynek a gyógyulás és a további kezelések szempontjából óriási jelentősége van. Itt derülnek ki tulajdonképpen az elsődleges okok, melyek a panaszokat, fájdalmakat vagy magát a betegséget előidézik. A legkisebb energiazavar is felmérhető segitségével, a betegségek korai, lappangó szakaszában is már. Tehát felismerhető olyan funkcióköri csökkentértékűség, mely esetleg csak évek múltán vezethet betegséghez, de reflexológiai úton már jóirányba befolyásolható, így az esetleg súlyos következmény elháritható.
Kinek és milyenproblémákra alkalmazható ?
Tulajdonképpen 4 éves kórtól /ilyenkor már kialakul a láb statikai állapota és kellően elkülönűlnek a zónák/, akut esetben korábbi életkorban is - /csak profi szakemberrel végezve !/, akár 90 éves korig. Bal oldalt felsoroltam, hogy milyen problémákat kezelek illetve kezeltem sikeresen.


 

 

És még sorolhatnánk oldalakon keresztül ennek a csodálatos gyógymódnak a hatásmechanizmusát de inkább győződjön meg Ön is - ha problémája van azért, ha nincs akkor azért, hogy megelőzzük a baj kialakulását. Irjon email cimünkre melyet bal oldalon megtalál vagy ha az egere jobb oldali gombjával kattint akkor közvetlen küldhet emailt. Jó egészséget kivánunk Önnek !

 


Emailt itt küldhet klikk
test_lelek@freemail.hu

 
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 22433
30 nap: 831
24 óra: 27